Verwerken en Versterken

Verwerken & Versterken

Als vrouwelijke psychotrauma hulpverlener werk ik 12 jaar met veel passie met vrouwen en kinderen die te maken hebben (gehad) met trauma.

 

Het leven vormt ons door alles dat wij meemaken. Dit zijn vaak mooie dingen maar het leven kent voor iedereen ook moeilijke periodes. Soms lukt het nog niet om echt verder te gaan na een verdrietige of schokkende periode. Er zijn vele mooie manieren om te leren kijken naar je leven en om te gaan verwerken wat er nog verwerkt mag worden. Na dit verwerkingsproces komt er vaak weer ruimte voor jezelf en geeft dat de kans om in je eigen kracht te gaan staan. 

De methodes die ik hiervoor kan inzetten zijn o.a. EMDR (trauma) therapie, Imaginaire exposure, Imaginaire rescripting en EMPOWERMENT coaching.

 


Be EMPOWERED!
Empowerment groep voor vrouwen:

Vanaf dit jaar start een groep voor vrouwen die een traumatische of schokkende  gebeurtenis willen verwerken en willen versterken. Hier creëer ik een veilige plek waar vrouwen meer in de eigen kracht komen te staan, de veerkracht willen vergroten en elkaar kunnen steunen in dit proces. Er is een gevarieerd aanbod met verschillende verwerkingsgerichte thema’s, krachtgerichte oefeningen, motiverende en inspirerende gastsprekers en workshops.

Infomeer via ons eens naar de mogelijkheden en vergoedingen, via gemeente Maastricht werken wij ook samen met WMO.

 

Vergeet niet, de beste investering die je kunt doen is die in jezelf !

Renee TLC.JPG
  • Instagram