top of page

Verwerken en Versterken

Verwerken & Versterken

 

Het leven vormt ons door alles dat wij meemaken. Dit zijn vaak mooie dingen maar het leven kent voor iedereen ook moeilijke periodes. Soms lukt het nog niet om echt verder te gaan na een verdrietige of schokkende periode. Er zijn vele mooie manieren om te leren kijken naar je leven en om te gaan verwerken wat er nog verwerkt mag worden. Na dit verwerkingsproces komt er vaak weer ruimte voor jezelf en geeft dat de kans om in je eigen kracht te gaan staan. 

De methodes die ik hiervoor kan inzetten zijn o.a. EMDR (trauma) therapie, Imaginaire exposure, Imaginaire rescripting en EMPOWERMENT coaching.


Be EMPOWERED!
Empowerment groep voor vrouwen:

Heb jij ook behoefte om je te verbinden met andere vrouwen die werken aan zichzelf. 

 

Ik start een klein groepje voor vrouwen die een traumatische of schokkende gebeurtenis willen verwerken en die graag meer in hun kracht willen komen. Samen creëren wij een veilige plek waar vrouwen hun de veerkracht mogen vergroten, zichzelf mogen zijn en waar wij elkaar kunnen steunen in dit proces.

Je bent niet alleen, wij doen het samen!

Er is een gevarieerd aanbod met verschillende verwerkingsgerichte thema’s, krachtgerichte oefeningen, motiverende en inspirerende gastsprekers én workshops.

Infomeer maar eens naar de mogelijkheden en vergoedingen via de gemeente Maastricht.

Wie ben ik

Mijn naam is Renée, dat betekend wedergeboorte en ik hoop een stukje mee te mogen lopen in jouw proces van wedergeboorte. Dit is het moment om te werken aan de versie van jezelf die je altijd hebt willen zijn.

 

Als vrouwelijke psychotrauma hulpverlener werk ik ruim 13 jaar met veel passie met vrouwen en kinderen die te maken hebben (gehad) met trauma.

Vergeet niet, de beste investering die je kunt doen is die in jezelf !

  • Instagram
bottom of page